Denver bezienswaardigheden

Een leuke tijd in The Mile High City beleven? Aan Denver bezienswaardigheden geen gebrek. De stad beschikt over een aantal interessante musea, prachtige historische gebouwen en de mooiste parken met uitzicht op de stad en bergen.

Als je vlak voor de landing op Denver International Airport de stad in de verte ziet liggen kun je niet anders concluderen dat Denver een fotogeniek decor heeft. Met haar ligging aan de voet van de Rocky Mountains heeft Denver het op z’n minst goed getroffen. De stad heeft geen iconische wolkenkrabbers als Chicago of New York, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door de historische gebouwen. Deze zijn voornamelijk te vinden in Lower Downtown (LoDo), maar ook het Colorado State Capitol springt in het oog.

Meer Denver bezienswaardigheden

Hieronder vind je meer informatie en tips over de belangrijke Denver bezienswaardigheden. Uiteraard hebben we op VisitDenver.nl ook veel aandacht voor musea in Denver, de mooiste parken in Denver, de hipste wijken in Denver en het bezoeken van sportwedstrijden in Denver. Ook voor kinderen is in Denver genoeg te doen en beleven.