Rondreis Denver: de mooiste routes

Voor veel reizigers is een rondreis Denver slechts onderdeel van een veel grotere reis door het westen van de Verenigde Staten. Dat geldt voor mensen die de reis helemaal zelf uitstippelen, maar ook voor de reizen van reisorganisaties naar Amerika. Vanwege de centrale ligging van Denver zijn er vele mogelijkheden voor een prachtige rondreis, in alle windrichtingen. Denver wordt daarom vaak als begin- of eindpunt gebruikt voor de rondreizen, zowel per huurauto als camper.

Ideeën voor fly & drive rondreis Denver

Hoewel veel mensen Denver dus alleen aandoen vanwege Denver International Airport, is een langer bezoek aan de Mile High City meer dan aan te raden. De stad beschikt over heel veel interessante bezienswaardigheden. Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains in centraal Colorado en dat geeft veel mogelijkheden. De belangrijkste vraag is dus: voor welke richting kies je?

De ideale route voor een rondreis Denver is er niet. Er zijn simpelweg te veel mooie routes in dit deel van Amerika. De meest voor de hand liggende en gebruikelijke routes, waarbij je de meeste highlights van West-Amerika en West-Canada ziet hebben we hieronder benoemd. Ga je voor het typische Wilde Westen? Kies je voor een reis via gokstad Las Vegas naar de Pacific? Of combineer je de Verenigde Staten graag met Canada en sluit je de reis af in het prachtige Vancouver?

Tip!

Naast onderstaande voorbeeldroutes zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Wat te denken van een reis dwars door het hart van de Verenigde Staten naar de zuidelijke staten. Of eindig de rondreis in wereldstad Chicago, aan de voet van Lake Michigan. Bekijk alle opties bij de reisorganisaties.