Voordeelpas Denver: korting op attracties

voordeelpas denverBen je van plan om veel attracties en bezienswaardigheden in Denver te gaan bezoeken? Dan kun je natuurlijk voor iedere attractie een los ticket kopen, maar het loont al snel om een voordeelpas Denver aan te schaffen. Met een dergelijke pas bespaar je vele dollars bij de attracties.

Voor de meeste bezienswaardigheden kun je gebruik maken van de verschillende voordeelpassen van Denver CityPass, die we hieronder verder uitleggen. Bezoek de beste musea of andere attracties met korting in Denver zelf of in de omgeving!

Waarom een voordeelpas Denver kopen?

Waarom zou je vooraf een voordeelpas voor Denver aanschaffen? Je kunt immers ook voor ieder museum en attractie een los toegangsbewijs kopen. Dat klopt. Maar met een CityPASS ben je minder geld kwijt. Het grote voordeel is daarnaast dat je vooraf al kunt uitrekenen wat je kwijt bent aan attracties in Denver, in tegenstelling tot wanneer je overal losse tickets koopt. Je betaalt namelijk aan de kassa van de attracties geen geld meer.

Denver CityPASS (tot 40% korting)

denver citypassAls je voor een Denver CityPASS kiest, is de keuze aan jou hoeveel attracties je bezoekt. Met deze pas krijg je gratis toegang tot het geselecteerde aantal attracties.
Werkwijze: De Denver CityPass koop je online. Je selecteert eerst hoeveel attracties je wilt bezoeken met de kaart (3, 4 of 5), waarna je de pas vervolgens als PDF in je mail ontvangt. Je kunt de pas uitprinten, maar je mag hem ook gewoon vanaf je telefoon tonen. De pas is te gebruiken gedurende 7 aaneengesloten dagen en gaat in tijdens je eerste bezoek.
Attracties: De meeste topattracties in Denver zijn in deze voordeelpas inbegrepen. Van botanische tuinen tot de beste musea. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de pas is afhankelijk van het aantal bezienswaardigheden dat je geselecteerd hebt. Je bespaart tot 40% in vergelijking met losse tickets aan de kassa.

Boek nu