Appartementen Denver: je eigen vakantiewoning

appartementen denverOp zoek naar een verblijf in Denver? Dan kun je natuurlijk kiezen uit de talloze hotels in Denver. Wil je echter wat meer ruimte tijdens je vakantie in de hoofdstad van Colorado, en bijvoorbeeld iedere avond je eigen maaltijd koken? Ga dan voor één van de prachtige appartementen in Denver.

Appartement in Denver

Het grote voordeel van het huren van een appartement in Denver is natuurlijk dat je meer ruimte tot je beschikking hebt. In plaats van enkel een hotelkamer heb je in de appartementen vaak minimaal 1 of 2 slaapkamers. Maar je beschikt ook over een woonkamer en keuken. Dat laatste kan je veel geld besparen. Je hoeft immers niet elke dag uit eten. Als een echte ‘local’ haal je je boodschappen in de supermarkt om de hoek en kook je je maaltje in je ‘eigen’ keuken.

Nog een voordeel: wat is er nou leuker dan na een lange dag vol bezienswaardigheden in Denver onderuit te zakken in je eigen sofa? Onder het genot van een heerlijk biertje, wijntje of fris de dag doornemen. Terwijl andere toeristen hun heil zoeken in de lobby van hun hotel spelen jullie een spelletje aan de keukentafel of kijk je naar je favoriete Amerikaanse sport op tv.

Bekijk aanbod

Bijkomende kosten appartementen Denver

Dat je niet iedere avond op zoek hoeft naar een restaurant in Denver kan je dus (veel) geld besparen. Maar pas op, niet alles is voordeliger met een verblijf in appartementen in Denver. Staar je dus niet blind op het voordeeltje van je eigen maaltijd koken. Zeker in de leukste wijken in Denver is een vakantiewoning niet altijd goedkoper dan een hotelkamer. Hoewel de basisprijs voordelig kan ogen, moet je rekening houden met een hogere eindafrekening. Denk aan bijkomende kosten als schoonmaakkosten, parkeerkosten en energiekosten. Kies dus dus voor een appartement in Denver, doe dat dan vanwege het gemak en niet vanwege het geld.

Let op!

Er zijn verschillende websites waar inwoners van Denver zelf appartementen kunnen aanbieden. Bedenk goed of je hier gebruik van maakt of niet. Je zal niet de eerste zijn die wordt opgelicht. Ons advies is daarom ook om gebruik te maken van grote gerenommeerde aanbieders van accommodaties. Bekijk het aanbod met betrouwbare appartementen in Denver op Booking.com.

leuk appartement denver