Auto huren Denver

auto huren denverHet centrum van Denver is compact en de meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Bovendien is het openbaar vervoer in ‘The Mile High City’ goed verzorgd. Verblijf je alleen in Denver, overweeg dan of een auto huren Denver nodig is. Maar veel reizigers gebruiken Denver echter als start van een langere reis en dus huren veel mensen meteen een auto op het vliegveld.

Denver ligt praktisch precies in het midden van de Verenigde Staten en het is dan ook het ideale startpunt voor een Denver rondreis. Bijvoorbeeld in de richting van nationale parken als Yellowstone of de Rocky Mountains. Een huurauto is in dat geval het meest voor de hand liggende vervoersmiddel. Gelukkig is het aanbod groot. Heb je al een hotel in Denver geboekt? Kijk dan even of ze parkeervoorzieningen hebben.

Bekijk de beste deals

Auto huren Denver International Airport

autohuur denver vliegveldIs Denver het begin van de rondreis, dan kiezen de meeste mensen ervoor om meteen vanaf Denver International Airport een huurauto in het bezit te hebben. Rond de luchthaven zijn gelukkig meer dan genoeg verhuurbedrijven. Meer dan 10 grote ketens, waaronder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, National en Thrifty, hebben allemaal een vestiging op of rond het vliegveld.

Op de luchthaven heeft ieder verhuurbedrijf zijn eigen kantoortje. Heb je vooraf nog geen auto gehuurd, dan kun je dat hier alsnog doen. Pas alleen wel op dat alle bedrijven er alles aan doen om je allerlei extra’s aan te smeren. Van verzekeringen en het gebruik van navigatie tot een grotere categorie huurauto.

Naar autoverhuur op vliegveld Denver

De balies van de verhuurders zitten in de aankomsthal van Denver International Airport, direct na de bagagebanden in Jeppesen Terminal (Level 5). Vanaf de luchthaven rijden de hele dag shuttle bussen naar de Rental Car Lots, de parkeerterreinen aan de E 78th Avenue, aan de rand van het vliegveld. Deze bussen vertrekken tegenover de kantoortjes van de verhuurders op de luchthaven. Het ritje is gratis, maar naar Amerikaanse gebruik verwacht de chauffeur na afloop wel een fooi…

Tip: huurauto Denver online reserveren

Heb je geen zin om na een lange vlucht op de luchthaven de discussie aan te gaan over extra verzekeringen, tolkastjes of upgrades? Kies er dan voor om thuis online al een huurauto Denver te reserveren. Onder andere via de betrouwbare Nederlandse partij Sunny Cars. Dit geeft je ook de mogelijkheid om in alle rust naar de voorwaarden te kijken en de voor- en nadelen van de type auto’s goed met elkaar te vergelijken. Bovendien heb je dan het voordeel dat je de huurauto’s van alle verhuurbedrijven in één overzicht ziet, zonder daarvoor de verschillende balies af te gaan. Vergelijk alle type huurauto’s via Sunny Cars.

Bekijk de beste deals

Tip!

Is Denver het begin of einde van je West-Amerika rondreis? Je kunt bij vrijwel alle verhuurbedrijven kiezen om je huurauto op een andere plek in te leveren dan dat je hem huurde. In de meeste gevallen betaal je in dat geval echter wel extra toeslag, de zogenaamde drop-off kosten.

huurauto denver