Auto huren Denver

auto huren denverHet centrum van Denver is compact en de meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Bovendien is het openbaar vervoer in ‘The Mile High City’ goed verzorgd. Verblijf je alleen in Denver, overweeg dan of een auto huren Denver noodzakelijk is.

Veel reizigers gebruiken Denver echter als start van een langere reis. Denver ligt namelijk praktisch precies in het midden van de Verenigde Staten en het is dan ook het ideale startpunt voor een Denver rondreis. Een huurauto is in dat geval het meest voor de hand liggende vervoersmiddel.

Auto huren Denver International Airport

Is Denver het begin van de rondreis, dan kiezen de meeste mensen ervoor om meteen vanaf Denver International Airport een huurauto in het bezit te hebben. Rond de luchthaven zijn gelukkig meer dan genoeg verhuurbedrijven. Meer dan 10 grote ketens, waaronder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, National en Thrifty, hebben allemaal een vestiging op of rond het vliegveld.

De balies van de verhuurders zitten in de aankomsthal van Denver International Airport, direct na de bagagebanden in Jeppesen Terminal (Level 5). Vanaf de luchthaven rijden de hele dag shuttle bussen naar de Rental Car Lots, de parkeerterreinen aan de E 78th Avenue, aan de rand van het vliegveld. Deze bussen vertrekken tegenover de kantoortjes van de verhuurders op de luchthaven. Het ritje is gratis, maar naar Amerikaanse gebruik verwacht de chauffeur na afloop wel een fooi…

Autohuur Denver

De verhuurbedrijven zitten vrijwel allemaal in de buurt van Denver International Airport. Liever een auto in het centrum van de stad huren? Dat kan ook. Onder andere via de Nederlandse partij World Ticket Center kun je aangeven dat je de auto vanaf het verhuurbedrijf in de stad wil ophalen.

Tip: huurauto Denver online reserveren

Heb je geen zin om na een lange vlucht op de luchthaven de discussie aan te gaan over extra verzekeringen, tolkastjes of upgrades? Kies er dan voor om thuis online al een huurauto Denver te reserveren. Dit geeft je ook de mogelijkheid om in alle rust naar de voorwaarden te kijken en de voor- en nadelen van de type auto’s goed met elkaar te vergelijken. Bovendien heb je dan het voordeel dat je de huurauto’s van alle verhuurbedrijven in één overzicht ziet, zonder daarvoor de verschillende balies af te gaan.

Reserveren

Tip!

Is Denver het begin of einde van je West-Amerika rondreis? Je kunt bij vrijwel alle verhuurbedrijven kiezen om je huurauto op een andere plek in te leveren dan dat je hem huurde. In de meeste gevallen betaal je in dat geval echter wel extra toeslag, de zogenaamde drop-off kosten.

huurauto denver