Overnachten in Denver

Op zoek naar een overnachting in Denver? Dan kun je kiezen uit een divers aanbod met hotels, appartementen en hostels. Omdat Denver voor veel reizigers het startpunt van een rondreis door West-Amerika is, is het aantal overnachtingsplekken groot. Boek je vanaf Denver een camperreis, dan ben je volgens de Amerikaanse wet verplicht om de eerste overnachting in de Verenigde Staten te laten plaatsvinden in een hotel. Hou er daarom ook rekening mee dat de prijzen voor overnachten Denver aan de hoge kant kunnen zijn.

Waar in Denver overnachten?

Maar wat is een leuke plek om in Denver te overnachten? Als je nog geen huurauto of camper hebt opgehaald of als je het niet erg vindt om wat meer voor een overnachting in de Mile High City te betalen, dan is Downtown de beste uitvalsbasis. Vanuit het centrum van de stad liggen alle bezienswaardigheden op loopafstand, of is het openbaar vervoer nooit ver weg.

Andere leuke wijken in Denver zijn Capitol Hill, Lower Highlands (LoHi) en Five Points, allen aan de rand van het stadshart gelegen. In deze buurten betaal je over het algemeen net wat minder per nacht dan in Downtown Denver. Vind je het niet erg om wat verder van het centrum verwijderd te zijn, dan is Cherry Creek ook een goede wijk om te overnachten. Voor liefhebbers van shoppen is het Cherry Creek Shopping Center bovendien een walhalla.

Tip!

Met het gezin op vakantie naar Denver? In dat geval kijk je natuurlijk naar andere faciliteiten. Bekijk de beste familiehotels in Denver.